kamasz relaxacio

Relaxáció serdülôknek

Kamasz autogén tréning 16-20 éves korosztály számára

Sajnos manapság az oktatási rendszer, a magas követelmények és a felgyorsult világ nagyon megterhelő, és sok stresszt okoz már az egészen fiatal generációnak is. A stressz szinte mindennapi életük részévé vált. A tartósan fennálló stressz folyamatosan mérgezi hétköznapjaikat, és ami elsődleges fontosságú, veszélyezteti és felborítja testi és lelki egyensúlyukat.

Elképzelted már, hogy milyen lenne az érettségire, vizsgákra, vagy életed bármely stresszel járó megpróbáltatására nyugodtabban felkészülni? A kevés alvás ellenére frissebben, kipihentebben tanulni és jobban teljesíteni? Talán kerested már azt az eszközt, amit önállóan tudsz használni, és segítségével átélheted, hogy bármikor hatékonyan befolyásolhatod testi és lelki állapotodat?

Az Autogén tréning tudományosan igazolt, bizonyítottan hatékony módszer, amely könnyen és gyorsan megtanulható. Amikor a testünk áthangolódik nyugalmi tónusra, sokkal jobban tudunk koncentrálni, kreatívabbak vagyunk, többet meg tudunk mutatni képességeinkből, és jobban tudunk kommunikálni, vizsgázni.

Az AT gyakorlatai életed bármely szakaszában segíteni tudnak neked a stressz kezelésében, egészséged, egyensúlyod megőrzésében. Gyakorlással hosszútávon biztosíthatod a tartós feszültségmentes állapotot, testi, lelki egyensúlyodat, belső harmóniádat.

Barabás Brigitta

neurobiológus, pszichoterápiás módszerekben képzett mentálhigiénés szakember, személyiségfejlesztő coach, WÉK facilitátor, az Otthon.Magadnál Központ alapítója és vezetője

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.