barabas-brigitta

Barabás Brigitta

Barabás Brigitta neurobiológus, pszichoterápiás módszerekben képzett mentálhigiénés szakember, személyiségfejlesztő coach, WÉK facilitátor, az Otthon.Magadnál Központ alapítója és vezetője vagyok.

Segítői hozzáállásomban azt képviselem, hogy minden egyes emberben ott szunnyadnak a változás és a gyógyulás lehetőségének magvai. A segítő kapcsolat egyedi terében mindig jelen van valami magasztos erő, valami önmagát meghaladó. Hiszem, hogy a szeretet, szeretetteljes elfogadás, és megértés légkörében, mindenki képes rálelni saját megoldásaira, pozitív változások létrehozására.

Önmagunk, belső útjaink és erőforrásaink meglelése, gátjaink felismerése, feloldása, új eszközök elsajátítása lehetővé teszi számunkra, hogy létrejöhessen mindaz, amire vágyunk.

Azt vallom, hogy mindenki saját problémájának szakértője. Úgy érzem nekem segítőként az a dolgom, hogy szeretettel, egész lényemmel, hitemmel, és minden eszközömmel, méltó módon kísérjelek utadon, tisztelve saját döntéseidet, kérésedet és határaidat.

Munkám során különböző terápiás eszközök integrálásával dolgozom. Területeim a segítő beszélgetés, stressz és szorongáskezelés, konfliktuskezelés, autogén tréning (várandós, gyermek, felnőtt), önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, szorongásos zavarok.

Számomra kiemelt fontosságú, hogy számos technikával tudjam támogatni a várandósságot, a magzattal való kapcsolat kialakítását, az anyaságra, szülésre való felkészülést.


Rendelési idő:
Hétfő 16-19
Kedd 9-11

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.