csaladallit

Családállítás

„A szakadék rendszerint nem ott van, hogy nem tudod, mi lenne számodra a jó, hanem ott, ahol tudod, de képtelen vagy megvalósítani.” /Müller Péter/

Életünkre nemcsak azok az események vannak hatással, amelyeket mi átéltünk, hanem azok is, amelyeket felmenőink tapasztaltak meg… ezek a minták bennünk vannak és tudattalan irányítják döntéseinket, érzelmeinket, életü(n)ket. Legyen az párkapcsolat, munka, pénz, siker, betegség…

Pont úgy csinálom, ahogy Te csináltad Anya (Apa, Nagymama)…”

Ez a módszer nem csak feltárja, de megoldást is kínál a problémáinkra.
A hétköznapokban többször ismétlődő nehézségeink mögött, elrejtett/elfeledett emberek, emlékek, érzelmek állhatnak, amik felszínre kerülve már gyógyulni tudnak. Létezik egy közös családi emléklenyomat, amely erősen irányítja az adott családhoz tartozó embereket. Ha a családi lélekben felborul a rend, az egyensúly, ez generációkon keresztül negatív hatással lehet a családtagokra. Erre az egyik példa, amikor a gyerek érthető ok nélkül, testi-lelki tüneteket kezd produkálni. Mivel az okok nem a saját élettörténéseiben vannak, így a feltárása is sokáig eredménytelen lehet.
Ezek az okok, a nehéz élethelyzeteink, problémáink gyökerei kiolvashatók családunk történetéből a módszer használata során.

Gyakori témák:
pénz, munka, egészség (szimptóma állítás), párkapcsolat, üzlet/vállalkozás (szervezetállítás), fel nem dolgozott gyász, emberi kapcsolatok (pl. szülő-gyermek).

Árak: 10.000 Ft/ Fő/ állítás,
5000 Ft/ Fő/ képviselet

Szakemberünk

Bernáth Ildikó

család- és szervezetállító (Hellinger Intézet)

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.