molnar-adrienn

Molnár Adrienn

Molnár Adrienn diplomás szupervizor, tanácsadó

Három évtizedes önismereti tanulmánnyal,

nevelőtanári-, szenvedélybeteg tanácsadói-, szupervizori diplomával, és coach oklevéllel a hátam mögött elsődleges célom, hogy támaszt nyújtsak a hozzám fordulóknak, ugyanakkor a tudatos életvezetés érdekében mindig szem előtt tartom az önreflektív működés tanítását.

A Mentálkert Központban jelenleg egyéni szupervíziót (hivatásgondozást), illetve segítő beszélgetésen alapuló tanácsadást tartok. A szupervízióban az alábbi főbb témákkal foglalkozunk: munkahelyi konfliktusok, kiégés megelőzése és kezelése, hivatással kapcsolatos dilemmák, pályamódosítás, magánélet és munka egyensúlya.

Az utóbbi években sokan kerestek meg kommunikációs nehézségekkel, ezért is kezdtem el Együttműködő Kommunikációt (EMK) tanítani.

A módszer segítségével közösen fel tudunk készülni konkrét, problémát jelentő megbeszélésekre, de gyakorlás közben a résztvevők önmaguk és mások viselkedésének, érzéseinek, alapvető szükségleteinek a megértéséhez is közelebb kerülhetnek. A témának megfelelően sokféle kiegészítő módszertani eszközt használok (pl.: boldogságfokozó gyakorlatok, rendszertábla, pszichodramatikus elemek, szimbólumkártyák stb), melyek az élet minden területén hasznosíthatóak.

Számomra alapvető fontosságú az elfogadó, őszinte és biztonságos légkör, ahol egyenrangú partnerekként dolgozunk, amíg a tervezett állapotot elérjük.

Szeretettel várom az érdeklődőket középiskolás kortól egy díjmentes tájékoztató beszélgetésre.

Rendelési idő:

egyeztetés szerint

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.