szabone-ivett

Szabóné Radvány Ivett

Szabóné Radvány Ivett pszichológus, iskolapszichológus, integratív gyermekterapeuta, KIP (Katatím imaginatív pszichoterápia), tanácsadó szakpszichológus jelölt, jógaoktató

Pszichológus diplomámat az ELTE pszichológia karán szereztem. Közel 10 éve foglalkozom kamaszokkal és fiatal felnőttekkel. Az integratív szemlélet – amellyel dolgozom – minden embert a maga sajátos világában szemlél.

Mindannyian küzdünk nehézségekkel, rendelkezünk erőforrásokkal, és mindannyiunknak vannak megoldási módjai. De van úgy, hogy elveszítjük a kapcsolatot a külvilággal vagy legbensőbb önmagunkkal.

Hiszem azt, hogy minden ember rendelkezik a maga életútjával, és ezen az úton ránk talált akadályok lelkünk épülését, fejlődését szolgálják. Semmi sem történhet ok nélkül. Ha ezen okok gyökerét megtaláljuk, és megértjük, lelkünk kisimul, és feltöltődve tud tovább lépni az élet egy következő fejezetébe.

Olyan kamaszok és fiatal felnőttek jelentkezését várom, akik szeretnének otthonra lelni önmagukban, s úgy érzik, ebben segítségükre lehetek.

Rendelési idő:

egyeztetés szerint

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.