hollenda-gyorgyi

Láng Györgyi

Láng Györgyi tanácsadó szakpszichológus, keresztény coach, relaxációs terapeuta és lelkigondozó vagyok.

Pszichológusi diplomámat az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szereztem (5 év alapdiploma + 2 év szakpszichológus képzés), 2016-ban vezető-, és coach diplomát kaptam. Ezek mellett elvégeztem egy 4 éves teológiai főiskolát (Logos-Hungary Teológiai Főiskola, Miskolc), egy 3 éves Andrew Wommack által működtetett Charis Bibliaiskolát, és a lelkigondozásról fél évet Angliában tanultam. A szakdolgozatom az emberi szellem és gyógyulása témakörben írtam, ami elvezetett ahhoz, hogy a szellem-lélek-szív helyreállításával is foglalkoztam, ezzel specifikusabbá téve a segítő munkámat. Ahogyan a legtöbben ebben a szakmában, folyamatosan továbbképzéseken, szupervíziókon veszek részt. Jelenleg folyamatban van a Sématerápiás konzultánsi, a családterapeuta képzés (MCSE), a KIP (Katatím Imaginaciós Pszichoterapeuta) – képzés (MA-KOMP), illetve befejeztem a Mozgás és Táncterapeuta képzés sajátélmény részét (MMTE) is. A legnagyobbaktól tanulva a legjobbat szeretném nyújtani azoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Sokan nem is gondolnak bele, a felszín alatt mennyi minden meghatározza hogyan érezzük magunkat a mindennapokban, és azt is, mennyi energiánk van bizonyos dolgok elvégzésére.

A 2013-ban írt könyvem már a nagyobb könyvesboltokban is kapható (Libri, Bookline, Immanuel), melyet a szívről, mint a szellemünk és lelkünk csapattársáról, harmonizálójáról írtam. A könyv írása közben rengeteg mindenre jöttem rá, ami a több éves pszichológiai munkámban már korábban is segítségemre lehetett volna. Fantasztikus, hogy mire lehetünk képesek, ha használjuk a szívünket! Ha azonban a szívünk sérült, sok minden korlátozottá válik, és nem lehet olyan boldog az életünk.

Azt gondolom, minden embert érnek olyan sebek, amik ezen hármas (lélek, szív, szellem) valamelyikének sérülését okozzák. Ha valakinek van egy sebe a testén, azt is kezelni kell, nehogy elfertőződjön, illetve hogy gyorsabban, jobban begyógyuljon. Úgy tapasztalom, a nem látható sérüléseinknek is nagy szükségük van a kezelésre, hogy valóban egészek legyünk, hogy szabadabban és örömmel telve tudjunk egy igazán boldog életet élni ezen a világon. Ebben a folyamatban szeretnék segítséget nyújtani, hogy végső soron megtanuljunk szabad szívvel szeretni, és a szeretetet elfogadni.

Láng Györgyi
Tanácsadó szakpszichológus, coach, lelkigondozó, relaxációs terapeuta

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.