kramarics-rita

Kramarics Rita

Kramarics Rita
családi tanácsadó és párkapcsolati szakember,
HR projektvezető

Működési terület:

– Családi és párkapcsolati tanácsadás
– Egyéni kapcsolati konzultáció
– Munkahelyi problémák, karriertervezés

Munkatapasztalatom nagy részét a versenyszférában szereztem különféle szintű vezetői pozíciókban trénerként, HR szakemberként és értékesítési vezetőként. Érdeklődésem és tanulmányaim más irányba vittek, így figyelmem már hosszú évek óta az emberi kapcsolatok, ezen belül a családi dinamizmusok és törvényszerűségek irányába fordult. Hiszem azt, hogy egyéni életünk sikereinek, kudarcainak hátterében ott feszülnek többgenerációs családi forgatókönyvek és mintázatok, melyek megfejtése választ adhat többek között a makacs ismétlődésekre, házassági nehézségekre, elakadásokra és életvezetési kudarcokra.

Interkulturális pszichológia és pedagógia végzettségemet az ELTE IPPK karán szereztem 2011-ben. Jelenleg a PTE Neveléstudományi Doktori Iskola végzős hallgatója vagyok, kutatási területemet a családi interakciók, modellek és rejtett forgatókönyvek képezik. Családterápiás elméleti és módszertani alapképzettségemet 2010-ben szereztem, tanulmányaimat 2020-ban fejeztem be. Több, mint 4 évig dolgoztam családi és gyermekjóléti területen, ahol pár- és családterápiával foglalkoztam.

Az ülések során érzelem fókuszú megközelítéssel feltárjuk a párkapcsolati működés sajátosságait és kapcsolati erőforrásokat keresünk, melyek mentén elindulhat a párkapcsolati rendszert érintő pozitív változás. 

Egyéb képzések, tanfolyamok:

  • Párkapcsolati zavarok, patológiás kapcsolatok, krízisek, válás, élet a válás után workshop – 2019
  • Család-és párterápia Ad, HD, vagy ADHD-s családtagokkal workshop – 2019
  • Érzelmi Fókuszú Terápia  (ÉFT) alapképzés – 2019

Díjszabás:

Egyéni kapcsolati konzultáció: 12.000 Ft (60 perc)
Családi és párkapcsolati tanácsadás : 25.000 Ft (90 perc)

Bejelentkezés: 06 30 861 2912
rita.kramarics@gmail.com

 
Honlap: artevita.hu/

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.