Nyerő magyar nyerőgépek és pörgetések játék három érvelési érve 2023

  1. Slotamba Kaszinó: A Játékosok Tanácsai az Újaknak: A Fire Rooster és a Razor Tooth mindketten hatalmas díjakat adtak neki, gondoskodott arról, hogy július jó hónap legyen neki EmuCasino-val.
  2. Book Of Ra Kaszinó Felhasználói Vélemények és Tapasztalatok - Megkapja a három megfelelő jackpoton megjelenített értéket.
  3. Light Kaszinó VIP Program: Exkluzív Jutalmak a Hűséges Játékosoknak: A bejáratnál a szerencsejátékok adminisztrációja által kiadott külön táblát kell feltüntetni.

3D online legjobb nyerőgépekkel

Nine Kaszinó: Az Összes Játék Kategóriája és Választéka
Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztráljon egy fiókot.
Zimpler Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinó Játékok Kezdőknek
A sikered attól függ, hogy ismered-e az összes csapatot, erősségeiket, gyengeségeiket, lehetőségeiket, formájukat, átigazolásaikat, tippjeiket a labdarúgáshoz és még sok más.
Ez azt jelenti, hogy egy játékos bármit fogadhat öt penny és PS20 között nyerővonalonként.

Hetes lottó főnyeremény

Grand Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Megbízhatósági Kritériumai
Ez azonban nagyon magas volatilitási szinttel jár.
Epay Kaszinó: Tippek és Trükkök a Jobb Játékélményért
Ha több mint egy éve nem jelentkezik be, fiókja havi díjat számít fel.
Thunderstruck 2 Kaszinó: A Legújabb Online Slot Játékok

gyurasza

Gyurasza Ildikó

Gyurasza Ildikó
Access Bars®, Access Facelift™, Access testkezelések kezelő és oktató,
IET® felsőfokú energiarendező, Mester-Oktató

Mi is az az Access Bars® kezelés ?

A Bar® -okat futtatni azt jelenti, hogy a fejeden lévő 32 (Bar®) pont gyengéd érintésével elengedhetsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el/befogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.
Miben segíthet Neked egy BARS® kezelés?

Feloldja a blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, fix nézőpontjaidat, segíti az elengedést. Kapukat nyit egy könnyedebb létezésre, lehetőségeket nyit számodra, segít elismerni a képességeidet. Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni.
Félelem, szorongás csökkentésére, stressz csökkentés/az elme letisztítása, gyermekeknek vizsgák, felelések előtt, mély relaxációra, alvásjavításra, és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél, fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben és az életformádban, megajándékozni a testet több nyugalommal és örömmel.

Az Access Bars alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban. Egy Bars kezelés „általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok.
Mikor válaszd az Access Bars® t?

Ha változást szeretnél, csak nem tudod hogyan.
Ha könnyebben működő kapcsolatokra vágysz.
Ha kipróbáltál már sok módszert, de nem működtek, vagy kevésbé hatékonyan. Ha tudatosságot, mint eszközt választod. Ha eleged van már abból, hogy mindig nehéz és szenvedni kell, és nyitott vagy arra, hogy könnyebben is lehet.

Integrált Energia Technika® (IET®)

Az IET® egy olyan egyszerű és gyengéd, angyali energiákkal dolgozó módszer, amely az érzelmi blokkokat oldva, és pozitív érzésekre cserélve segíti az ember energiatestében az életerő áramlását, ezzel támogatva az öngyógyító folyamatokat.

A rendezés az emberi energiamező mind a négy rétegéből (fizikai, érzelmi, mentális, spirituális) elengedi a hátráltató energiamintákat. A következő mélyen elfojtott érzelmek oldását teszi lehetővé: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, fenyegetettség, kényszerérzet, szívfájdalom, düh, harag, stressz, félelem, integrálva helyükre az ártatlanság, bizalom, spirituális büszkeség, támogatottság, szabadság, szeretet, megbocsátás, könnyedség, biztonság érzéseit.

Az energiarendezés során a vendég felöltözve, ruhában fekszik a masszázságyon, nyugodt, relaxált állapotban, halk zenét hallgatva. A folyamatot rövid beszélgetéssel kezdjük, meghatározva az aznapi célt. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy egy masszázságyon kényelmes ruhában hanyatt fekve átadd magad az energiarendezésnek. Az angyali integrált energiát átvezetve magamon 9 sejtmemória területet és integrációs pontpárt érintek feloldva, kihúzva onnan az adott felülethez tartozó, korlátozó lenyomatokat, kicserélve őket a támogató érzelmekre. A folyamatot az energiarendszer kiegyenlítésével, földeléssel zárjuk. Végül megbeszéljük, hogy mit tapasztaltunk az energiarendezés alatt.

Lélekküldetés aktiválás

Az IET® energiarendezés izom feszítő, -lazító, és vizualizációs technikákkal kiegészített formája, amely segíti, hogy rátalálj a lelked szerinti útra. Feloldja a blokkokat, amelyek addig gátolták, hogy észrevedd, elfogadd és megvalósítsd lélekküldetésed, életterved. A Lélekküldetés aktiválás minimum egy IET® energiarendezés után végezhető.

Az energiarendezés után megkönnyebbülten, pozitív energiákkal feltöltődve, örömteli állapotban távoznak a résztvevők.

Az IET ® energiarendezés és az Access BARS® kezelés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET ® energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg.

Árak:

BARS® kezelés: 20000 Ft /alkalom90 perc

Testkezelés: 18000 Ft/alkalom 60 perc

Facelift kezelés : 20000 Ft/alkalom 90 perc

IET® energiarendezés 23.000 Ft/90 perc

IET® energiarendezés Lélekküldetés aktiválás 25.000Ft/120 perc

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.