aranyos-zsolt-parterapia-konzultacio-tanacsadas

Aranyos Zsolt

Aranyos Zsolt pár- és családkonzulens, párkapcsolati mediátor


Az egyenrangú, boldog, mosolygós párkapcsolatokért dolgozom. Ahol a nők és férfiak megbecsülik, tisztelik önmagukat és egymást. Az élet nehézségeiben magabiztosan összefognak, bíznak egymásban, taníthatók, szabályosan játszanak, és ha szükséges, nem veszik túl komolyan magukat.

Jól kérdezek, érdeklődve figyelek és beszélgetek. Pár- és családkonzulensként, mediátorként számtalan párkapcsolatban élő vagy egyedülálló, elvált, társkereső nővel, férfivel oldottam meg lehetetlennek tűnő élethelyzeteket.

Láttam kapcsolatokat összeomlani, ismerem azt az érzést, amikor valaki feladja, mert a könnyeb utat választja, hogyan menekül el önmaga elől, miközben másokat hibáztat.

Pontosan tudom, hogyan kerüld el a végzetes hibákat, és alkalmazhatod azokat a módszereket, amelyek a kapcsolatod túlélését és boldogságát garantálják. A megvalósítás csak rajtad múlik, és természetesen a párodon is.

A Szabadon Szeretni című könyvem kedvelt segédanyaggá vált a párkapcsolati tanácsadásokon, rögtön a megjelenése után. Bővebben a KÖNYV oldalon olvashatsz.

S Z A K M A I

Főiskolára épülő párkapcsolati tanácsadó és családi életre nevelő képzésen (Dr. Komlósi Piroska, Dr. Mihalec Gábor) vettem részt, amit annyira megkedveltem, hogy nem volt visszaút. Elvégeztem a drámapedagógia kurzust (Kaposi László), valamint gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó (PTF főiskola), párkapcsolati, családi és válási mediátor (Umathum Mediátor Akadémia) lettem.

A főiskolai diplomára épülő családterapeuta / családkonzulens (PTF) főiskolai képzést kiváló eredménnyel végeztem (Prof. Dr. Hézser Gábor, Dr. Krasznay Mónika szakmai vezetésével). Diplomám szakdolgozati témája: Családkonzultáció házastársi hűtlenség esetén.

Aranyos Zsolt: Szabadon szeretni

 

„Hogyan kell élni? Hogyan kell egy párkapcsolatot jól csinálni? Mi a szeretet? Mi nem az? Az életünk, legértékesebb kapcsolatunk minősége valójában a hétköznapok semmiségeknek tűnő történéseiben, eseményeiben rejlik. Erre világít rá a szerző olyan közvetlenséggel, mintha egy sokat megélt bölcs aggastyán adná tovább a tudását a fiatalabbaknak egy hosszas, oldott hangú beszélgetés során. Az “öreg” csak a legfontosabb dolgokról beszél és azokat mind testközelbe is hozza: a tiszteletről, a megbecsülésről, a barátságról, az együttérzésről, a bizalomról, arról, hogy a szeretet az cselekvés és arról a hallatlan kincsről, aminek sokszor a legkevésbé sem vagyunk tudatában: az egymásnak adott IDŐ-ről.”
Kondorné Dr. Orosz Ágnes
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

szabadon-szeretni-konyvek

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.