aranyos-zsolt.mediator

Aranyos Zsolt

Aranyos Zsolt párkapcsolati mediátor, pár- és családkonzulens-jelölt.


Teremthetsz boldog, biztonságos kapcsolatot vagy magát a poklot is a földre hozhatod.
Mindig te döntesz

Amikor azt mondod a párodnak, hogy szeretlek, szükségem van rád, jó, hogy itt vagy, fontos vagy nekem”, olyankor megteremted számára a biztonságot. Érzi, hogy ő fontos és szükség van rá. Szerethető és ebből merítve szeretni tud.

Ha azt mondod, hogy “hagyj békén, nem látod, hogy mást csinálok, hülye vagy, bunkó vagy, menj a fenébe, hogy lehetsz ilyen idióta, utállak”, akkor azt fejezed ki, hogy nem szerethető. Nincs rá szükség, nélküle is menne tovább az élet.

Szavainkkal teremtünk vagy pusztítunk.
Végül – figyeld meg – nem a kimondott szavakra emlékezünk, hanem az eredményre.
Az érzésre, ami ezzel jár.

Bármi is történt eddig kettőtök között, elhidegülés, eltávolodás, számtalan megoldatlan konfliktus, megcsalás, hűtlenség, abban leszek a segítségedre, hogy olyan kiegyensúlyozott párkapcsolatot teremts a pároddal, ahol vele együtt otthon érzed magad!

Aranyos Zsolt: Szabadon szeretni

 

„Hogyan kell élni? Hogyan kell egy párkapcsolatot jól csinálni? Mi a szeretet? Mi nem az? Az életünk, legértékesebb kapcsolatunk minősége valójában a hétköznapok semmiségeknek tűnő történéseiben, eseményeiben rejlik. Erre világít rá a szerző olyan közvetlenséggel, mintha egy sokat megélt bölcs aggastyán adná tovább a tudását a fiatalabbaknak egy hosszas, oldott hangú beszélgetés során. Az “öreg” csak a legfontosabb dolgokról beszél és azokat mind testközelbe is hozza: a tiszteletről, a megbecsülésről, a barátságról, az együttérzésről, a bizalomról, arról, hogy a szeretet az cselekvés és arról a hallatlan kincsről, aminek sokszor a legkevésbé sem vagyunk tudatában: az egymásnak adott IDŐ-ről.”
Kondorné Dr. Orosz Ágnes
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.