zsolt-parkapcsolati-tanacsado

Aranyos Zsolt

Aranyos Zsolt párkapcsolati mediátor, pár- és családkonzulens-jelölt.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ,
PÁRKAPCSOLATI, CSALÁDI KONFLIKTUSOK ÉS
MEGCSALÁS KEZELÉSE.

Több, mint 10 éve azért dolgozom és segítek nőknek, férfiaknak, hogy az életük, a párkapcsolatuk megváltozzon, dinamikus, tartalmas és gyümölcsöző párkapcsolatuk legyen. Mindaz, amit közösen felépítettek, amiért együtt küzdöttek, megdolgoztak, ne vesszen kárba, hanem közös értéket teremtsenek.

Filozófiai eszmefuttatás helyett olyan tudást, ismeretet adok, amely segít egyszerűen, tisztán, érthetően átlátni és görcsölés nélkül jól kezelni azt az élethelyzetet, amibe kerültél a pároddal.

Legyen az megcsalás, szexuális és érzelmi eltávolodás, pénzkezelési konfliktusok, kommunikációs problémák, vagy örökölt sorsunk, szokásaink, amiket magunkkal hoztunk, amelyek tudattalanul vagy tudatosan hatással vannak a családi életünkre.

Diszkrét, elfogadó, biztonságos környezetben fogadlak. Együtt tanulunk, járjuk végig azt az utat, ahol mindannyian fejlődünk, változunk. Izgalmas, lebilincselő a folyamat, nem uniformizálható, nincsenek sémák és betanult varázsszövegek.

Célom, hogy örömmel és szeretettel indulj a közösen megbeszélt időpontokra.

Ne kényszer, félelem vagy elvárás hatására csináld végig és ne kötelességből legyél kedvesebb a pároddal.

Fedezd fel a saját határaid, találd meg a helyed párkapcsolatodban. Ismerd meg, mire vagy képes, mire képes a párod, hogy ne várjatok el egymástól többet.

A párkapcsolatod akkor lesz egyedi, izgalmas és otthonos, ha a pároddal együtt rendezed be, és nem csak külső szemlélője leszel. Akkor éri el célját, ha nem teherként éled meg, ha nem utasít, nem irányít és nem korlátoz felesleges dolgokkal, hanem közelebb visz magadhoz és a partnereddel egymáshoz. Nem mondja meg ki vagy, nem adja a szádba a tutit, hanem szabaddá tesz érzelmileg és nyitottá a világ a befogadására.

Mit hozz magaddal, ha velem együtt szeretnél dolgozni a párkapcsolatodon?

Belső motivációt, akarást és elköteleződést önmagad és a párod irányába.

Könyv, ami az otthonos párkapcsolat esszenciája: Szabadon szeretni

 

„Hogyan kell élni? Hogyan kell egy párkapcsolatot jól csinálni? Mi a szeretet? Mi nem az? Az életünk, legértékesebb kapcsolatunk minősége valójában a hétköznapok semmiségeknek tűnő történéseiben, eseményeiben rejlik. Erre világít rá a szerző olyan közvetlenséggel, mintha egy sokat megélt bölcs aggastyán adná tovább a tudását a fiatalabbaknak egy hosszas, oldott hangú beszélgetés során. Az “öreg” csak a legfontosabb dolgokról beszél és azokat mind testközelbe is hozza: a tiszteletről, a megbecsülésről, a barátságról, az együttérzésről, a bizalomról, arról, hogy a szeretet az cselekvés és arról a hallatlan kincsről, aminek sokszor a legkevésbé sem vagyunk tudatában: az egymásnak adott IDŐ-ről.”
Kondorné Dr. Orosz Ágnes
klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.