kramarics-rita

Kramarics Rita

Kramarics Rita – pár és családterápiás szakember, családi tanácsadó, HR projektvezető

Működési terület:

– Pár és családterápia
– Egyéni kapcsolati konzultáció
– Munkahelyi problémák, karriertervezés

Munkatapasztalatom nagy részét a versenyszférában szereztem különféle szintű vezetői pozíciókban trénerként, HR szakemberként és értékesítési vezetőként. Érdeklődésem és tanulmányaim más irányba vittek, így figyelmem már hosszú évek óta az emberi kapcsolatok, ezen belül a családi dinamizmusok és törvényszerűségek irányába fordult. Hiszem azt, hogy egyéni életünk sikereinek, kudarcainak hátterében ott feszülnek többgenerációs családi forgatókönyvek és mintázatok, melyek megfejtése választ adhat többek között a makacs ismétlődésekre, házassági nehézségekre, elakadásokra és életvezetési kudarcokra.

Interkulturális pszichológia és pedagógia végzettségemet az ELTE IPPK karán szereztem 2011-ben. Jelenleg a PTE Neveléstudományi Doktori Iskola végzős hallgatója vagyok, kutatási területemet a családi interakciók, modellek és rejtett forgatókönyvek képezik. Családterápiás elméleti és módszertani alapképzettségemet 2010-ben szereztem, tanulmányaimat 2020-ban fejeztem be. Több, mint 4 éve családi és gyermekjóléti területen pár- és családterápiával foglalkozom.

Családterápiás munkámat Bíró Erzsébet pár- és családterapeuta kolléganőmmel végzem, aki több mint 14 éve dolgozik párokkal és családokkal. Az ülések során feltárjuk a családi működés sajátosságait és kapcsolati erőforrásokat keresünk, melyek mentén elindulhat a teljes családi rendszert érintő pozitív változás.

 

Díjszabás:

Egyéni kapcsolati konzultáció: 10, 000.- huf ( 60 perc )
Pár és családterápia: 20, 000.- huf ( 90 perc )

Bejelentkezés: 06 30 861 2912
rita.kramarics@gmail.com

Honlap: artevita.hu/

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.