ibolya-emese

Ibolya Emese

Ibolya Emese női életmódtanácsadó, jógaterapeuta, női jóga-, és kismamajóga oktató, dúla
 

Nőket kísérek a kiteljesedés és az anyává válás folyamatában, hogy megtalálják az utat önmaguk szeretetteljes elfogadásához.

Az utóbbi 15 évben behatóan foglalkoztam a jóga, különböző mozgásformák, relaxációs módszerek és a pszichológia kapcsolatával. 17 éve járom a jóga útját, emellett többféle meditációs módszer gyakorlásában is elmélyültem. Ezt a tudást a női test és lélek sajátosságaira szabva szeretném megmutatni Neked.

A női jóga és a mélyrelaxáció, vagy jóga nidrá terápiás, egészségmegőrző és regeneráló hatását csoportos óráimon és egyéni terápia keretében egyaránt megtapasztalhatod. A már kialakult női szervi betegségek, hormonális problémák, meddőség, inkontinencia esetén, de a nőiséggel kapcsolatos lelki elakadások esetén is hatékonyan alkalmazható ez a terápiás módszer a problémák hátterében álló pszichoszomatikus okok feltárásával és kezelésével.

Tevékenységem másik fókuszában a szülés előtt álló nők állnak, akiknek kismamajóga óráimon és szülésfelkészítő foglalkozásaimon szeretném átadni mindazt, amire a témában szerzett sokéves tanulmányaim, valamint 3 szülésem során szert tettem.

Amennyiben a segítségedre lehetek, hogy megtaláld utadat, keress bizalommal.

Rendelési idő:

egyeztetés szerint

Emese honlapja: ibolyaemese.com/

MENTÁLKERT
Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a., 2.em.